Sommarfest!

Nu är vi redo för sommarfest på förskolan! Fullpackad picknickorg och strålande sol =)


Helg!

Blir lite veckovill när man jobbar deltid, men det är väl fredag i dag i alla fall =) I dag har vi mest varit hemma och grejat och städat. Under sena eftermiddagen tog hela familjen en lång skön cykeltur! I morgon hoppas jag att jag hinner åka och köpa och plantera blommor i krukorna på altanen. Sedan ska de nyoljade utemöblerna på plats, sedan är vi klara för sommar! Vi var sena med att olja möblerna i år och det märktes tydligt nu när det varit så fint väder! Regnet kommer väl lagom till att vi får allt klart... Lite lagom pessimistisk tanke ;0)


Gott

Det är skönt att ta en paus från solen och titta lite på film och äta russin =)


Härligt!

Och vårt underbara sommarväder fortsätter! Hoppas bara inte att det blir som de senaste somrarna, att detta är den enda ihållande sommarvädret vi får... Visst kommer det enstaka dagar med vackert väder men sällan att det håller i sig flera veckor i streck som det ofta kan göra i Maj. Nu passar jag i alla fall på att hänga ut tvätten, känns så gott när det fått torka ute =)


Varmt

Orka laga mat i denna tropiska hetta, nä i dag får det bli fiskbullar och potatis!


Löpning

Aaaah! Gott att sätt sig nyduschad i soffan efter en skön löprunda =) Jag trotsade stormvindarna och tog mig en liten runda i sakta mak, i de värsta vindbyarna kom jag knappt framåt, kanske säger mer om min kondis än om vindstyrkan i och för sig ;0)


Fredag!!!! Eller ja, torsdag...

Nu är min första arbetsvecka till ända! Det har varit grymt roligt och jag har fått massa roliga arbetsuppgifter! Det har också gått bättre och bättre för Wiggo på dagis och då är mamma nöjd =)


Ledig

I dag är vi lediga, Wiggo och jag! Han är på ett strålande humör och velat tycka att det är skönt att vara hemma med mamma. Roligt att han är glad men samtidigt funderar man på om han inte mår bra på dagis... Får väl se när han gått ett tag, lite tidigt att dra några slutsatser första veckan =)


Måndag

Man blir lite trött av att bara på dagis...


Fredag

Naglarna är målade och nu sitter jag gott i fåtöljen och tittar på Sveriges match i hockey VM. I morgon förmiddag väntar frissan och på kvällen en efterlängtad 30års fest! Inte min, jag är ju fortfarande ung ;0) På söndag blir det namnfest för en kompis lille kille. Blir super med smaskig smörgåstårta "dagen efter" =) Full helg med andra ord! Hoppas Wiggo blir feberfri i morgon så vi alla kan gå på namnfesten. Lille plutten fick feber igen i torsdags och den segar sig kvar fast han var piggare i dag!

Sedan väntar jobb på måndag! Ska bli så roligt! Wiggo ska vara en hel dag på förskolan, det kommer säkert att gå bra eftersom de senaste dagarna av inskolningen gick superbra!


Chucky's back!

Jag har släckt hela huset och är påväg att lägga mig och går genom hallen... Då hör jag helt plötsligt "Jag ser dig''!

Att inte jag får en hjärtinfarkt! Då är det Wiggos pratande och spelande nalle som går bananas precis när jag går förbi leklådan i hallen! Huuuuu! Hoppas inte han heter Chucky...


RSS 2.0