Feber?!

Började med halsont i går kväll, hoppades att jag bara pratat för mycket =) Varit på inskolning med Wiggo samt ett barnkalas. Men frös som en tok hela natten och vaknade med feber =( Herregud vad dålig man är när man har feber! Jag får feber vääääldigt sällan så jag hinner glömma känslan mellan gångerna. Men har man varit på inskolning på dagis i två veckor är det kanske inte så konstigt om någon bacill hoppat på en... Så typiskt just i dag bara! Skulle haft det mysigt med ett par tjejkompisar i kväll, gått ut och käkat, druckits goda drinkar... Till på köpet skiner solen som bara den och vädret är underbart! Kul att ligga i fosterställning i soffan och dregla ner kudden i sömnen...


Inlägget försvann

Hmmm.... Vad hände med inlägget jag skrev till bilden?! I alla fall, min mamma kom nyss hem från en weekend i London och hade med sig smått och gott till oss! Bland annat en flaska M&M och nya Converse till mig, kläder och leksaker till Wiggo och gott att dricka till Peter =)


Gifts from London!


Blandat

På morgonen åkte vi till läkaren för att kolla Wiggos utslag. Läkaren sa att det inte var svinkoppor utan att det kanske berodde på jordgubbar han ätit. Jag tycker dock det ser ut som höstblåsor och det går dessutom på dagis! Dr andra utslagen på kroppen berodde troligen på tredagarsfeber. Men nu är han pigg och glad så det blir dagis i morgon igen och fortsätta inskolningen. Nu på eftermiddagen åkte vi till Toftenäs och tittade på djuren. Wiggo struntade i lammen och tyckte det var roligare att plocka sten... Hönsen var dock lite intressanta =)


Då var det dags igen...

Har precis gått och lagt en väldigt väldigt varm liten kille som somnade i min famn framför tv:n. Dags för feber igen... Typiskt mitt i inskolning och allt... Men det är inte så mycket att göra något åt =(


Pyssel

Nu i kväll har det blivit pyssel =) Dessa tre par örhängen gjorde jag nyss. Det är inte så snyggt i sammanlänkningen med själva öronkroken men jag är ju inte professionell smyckesmakare heller så jag är ganska nöjd ändå!


Regn...

I dag är det verkligen inneväder... Var på dagis på förmiddagen och nu sover lilleman, fast han vaknar nog snart. En sån här dag vill man bara krypa upp i soffan men det tror jag inte Wiggo håller med om =( Var i alla fall ute i går på den lilla lilla lekplatsen som ligger ganska nära vårt hus. På bilden syns far och son på väg hem =)


Aaaahhhh! Jag behöver en paus!!!!

I dag var det första dagen på dagis! Vi var där en timme och började skola in. Wiggo reagerade bättre än jag trodde så det är bara att hoppas att det fortsätter såhär, men prövningen blir när jag inte är där... Så i kväll har jag fyllt i massa lappar och packat ner saker Wiggo ska ha på dagis. Efter att Wiggo ätit middag förvandlades han till Mr Hyde igen! Han skrek och kastade saker, bet mig när han inte fick som han ville och var kort sagt som förbytt! Efter två flaskor välling blev det sängen redan kvart över sju. Han var visst hungrig och inte bara trött som jag trodde =( Känner mig som världens sämsta mamma som inte fattade det =( Nu sover han mätt och go i alla fall =)


Fredag

I kväll blev det pensionärsgodis ;0) Bara för att reta en kompis som höll på att dö när hon såg påsen *Hihihi*


Happy birthday to me!

De senaste årens födelsedagar har inte kännes ett dugg annorlunda än en vanlig dag. Jag är grymt besviken på del delen av vuxenlivet! Jag vill bli väckt med tårta, sång och paket! Jag vill att födelsedagarna ska vara som när jag var 10 år! Spänd förväntan flera veckor innan över vilka paket man ska få, hela födelsedagen ska man få precis vad man pekar på! Kan man inte någon gång i sitt vuxna liv få bli behandlad som ett barn? Ja, ni förstår hur jag menar, de positiva med att slippa en vuxens bekymmer och bara få bli omhändertagen och ompysslad =)

Men jag ska inte klaga, jag fick i alla fall gå på paketjakt som ett litet barn i morse =)


Don Corleone



Det är ganska exakt såhär Wiggo ser ut om dagarna! Han har kommit på att han kan putta fram underkäken och det är nu en kul sidosyssla... Jag skäms lite när vi är bland folk vi inte känner för de kan ju tro att han ser ut så jämt! Hoppas han glömmer av detta väldigt snart!

Påsk

Då var påsken här igen! Kylen och skafferiet är laddat med godsaker och påskägget är fyllt! Vad blir man sugen på? Att gå till gymmet! Jaha, det var ju nödvändigt att släpa hem allt detta onyttiga om man inte ens vill ha det! Men det börjar säkert suga i tarmen snart ;0)


...

Eftersom jag bytt Wiggos sängkläder två gånger på åtta timmar blir det en del tvättande i dag... Stackarn hostar så han kräks =( Nu har febern kommit och matvägran lika så. Det gnälls också något fruktansvärt, det är inte lätt att vara liten och sjuk. Eftersom han sovit snart två timmar har jag hunnit tvätta och vika tvätt, precis lika tråkigt som det låter...


Gäsp

Nu är klockan 04.20... Känns precis som när Wiggo var nyfödd och man fick gå upp på nätterna och amma och kolla på "Vänner" =) Fast nu är jag vaken och kollar på "Scrubs" för att jag bytt i Wiggos säng samt gett honom astmamedicin och vatten... Stackarn!! Hoppas han slutar hosta snart och kan somna om några timmar. Jag går nog och lägger mig nu i alla fall... *gäsp*


Attjo

Då var det dags för en ny förkylning... Lille W vaknade med en näsa som en öppen kran. De närmaste dagarna kommer det bli ett ihärdigt torkande. Jag bara hoppas till tusen att han slipper feber och astmabesvär denna gång!! Eftersom inskolningen på dagis börjar om två veckor är det ju tur i oturen att han blir sjuk nu och inte då. (Han brukar snitta en förkylning per månad som de flesta andra barn på vinterhalvåret.) Man får ju försöka se det positivt eller hur? ;o) Än så länge är han glad i alla fall =)

RSS 2.0