Gott med lussekatter!!

Jag och min mamma bakade 70 lussekatter förra veckan =)

(I nedanstående inlägg ska det givetvis stå "att nu ska det bli skönt att ta helg" och inte nåt annat.)


Jul, jul, strålande jul

Har jobbat hemifrån i två dagar och nu det bli skönt att ta helg! Under eftermiddagen fick lille W åka till farmor en stund så jag kunde gå ut och springa. Jag hann också storstäda/julstäda och sätta upp diverse ljusstakar på nedervåningen. I morgon kommer min mamma ut till oss och då ska resten av alla julsaker fram! MYSIGT är ordet! =)


Söndag

Nu är den här igen, veckans tråkigaste dag, söndag! Vi har dessutom spenderat förmiddagen på jourläkarmottagningen i Stenungsund eftersom lille W haft feber i sex dygn. Efter några prover och undersökning visade det sig att lille W har både öroninflammation och halsfluss och som grädde på moset en stor kindtand som brutit igenom lite. Stackars stackars liten! Det blev faktiskt en penicillinkur så nu får han vara hemma hela kommande vecka.

Annars har vi haft en riktig filmhelg, kollat på tre "Johan Falk-filmer" och ätit gott och haft det mysigt. Jag har hunnit med en runda på gymmet och förhoppningsvis blir det lite utomhusträning i dag.


Glögg

Nu är även årets flaska glögg klar! Har dock inte provsmakat ännu men det får nog bli en liten kopp i morgon. På söndag är det dags för julmarknad på Tjolöholms slott och på onsdag är det dags för lussekattsbak! Det börjar närma sig jul med allt vad det innebär och jag längtar så tills jag får julpynta här hemma! Julen är utan konkurrens den bästa tiden på hela året =)


Äntligen snart jul!

Hittade precis en blogg om jul och en som redan tjuvstartat! Det tänker jag snart också göra har jag bestämt mig för. Har redan bakat pepparkakor och snart är det dags för lussekatter (med mycket saffran!!) Tror vi får ta första glöggen på fredag ;0) Jag fullkomligt älskar jul så varför inte starta lite tidigare med det?


Kommentarer

Kollade lite på blogg.se-appen och ser att jag fått flera kommentarer som jag inte sett förut! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte svarat men nu vet ni varför =)

Jag är fortfarande föräldraledig varje onsdag men i dag har det varit lite segt eftersom det varit så ruggigt väder. Vi skulle varit till BVC men fick en tid om ett par veckor för sköterskan var sjuk. Skulle vara kollat längd och vikt men jag märker att Wiggo växt eftersom jag har fått lägg bort nästan alla hans kläder och köpa nya! Det är alltid roligt att få köpa nya kläder till lilleman och nu är det lättare när jag börjat jobba och kan springa i massa butiker på lunchen =) Dyrt blir det med eftersom man alltid hittar nåt mer man "behöver" =)


RSS 2.0