Helgen som gick

Söndag kväll och det är sååå mörkt! Varför måste vi ställa om klockorna, kan vi inte alltid ha "sommartid"?

Jag har i alla fall haft en riktigt bra helg! I lördags kom min mamma och passade Wiggo så jag och Peter kunde röja i garaget och ställa in utemöblerna. Vi brukar rensa garaget ett par gånger om året så vi faktiskt kan köra in våra bilar där =) På kvällen åkte jag och ett par tjejkompisar in till stan och åt och drack gott. Vi var på Joe Farellis och de hade verkligen kört "all in" med Halloweenutsmyckning. Vår servitris såg ut som en trafikolycka och man tappade nästan aptiten *hahaha* I dag åkte jag och shoppade lite. Hittade faktiskt lite på MQs rea! En klänning från Peak Performance och ett par jeans, det var 50 % så det kändes nästan som rena rånet =) Behövde verkligen denna helg och Peter var snäll och var hemma med Wiggo. Wiggo har verkligen blivit kinkig i samband med den senaste förkylningen, tand på gång och den berömda separationsfasen! Stackars liten... Kryper mest efter mig och drar mig i byxorna på dagarna och han vill helst vara i famnen. Hoppas denna fas snart går över *pust*


Äntligen!

I dag kom jag och Wiggo äntligen ut på en promenad. Det var underbart och till och med solen tittade fram lite! När jag var och handlade i eftermiddags gjorde jag klart inköpen till pepparkaksbaket, får se till att hinna sätta degen senast på lördag så jag kan baka på söndag =) På lördag kväll ska jag ut och äta med några kompisar och det ser jag verkligen fram mot, äta gott och dricka lite gott vin till =)


Shopping och sjukstuga

I går var jag och min mamma på vårt årliga Ullaredsbesök! Wiggo var hemma med sin pappa. Tur var väl det för lillskrutten hade feber och dunderförkylning och hade smittat sin pappa lagom till att jag kom hem =( Jag och min mamma fyllde lätt våra vagnar och korgar! Blev myyycket leksaker, handlade både till Wiggos födelsedag och julklappar. Bra att kunna peka ut saker som lillen kan få av sin mormor i december =) Sedan blev det lite fina muggar, tallrikar och ballonger till Wiggos födelsedag samt till vår kommande glöggkväll. Hittade också en fin blå babypulka till Wiggo men givetvis blir det väl en grön vinter nu då... I skobutiken utanför hittade jag ett par riktigt fina stövlar; ett par rosa höga gummistövlar från Tretorn. Vet inte om de var så mycket billigare än här hemma men det var sååå fina! Nu längtar jag tills Wiggo blir frisk så vi kan gå ut och plaska i höstrusket =) Fick även gjort klart den första satsen av årets hemgjorda glögg i kväll (vodkabaserad) Ska försöka göra två satser till, en med whisky och en med rom. *Gott i gott*

Egentid

I dag lämnade jag och Peter Wiggo hos min mamma några timmar och gick på stan och shoppade. Det behövde vi verkligen! Sonderade terrängen på NK, Åhléns, MQ och Esprit och kom hem med ett par kassar, bl a en tomtedräkt till Wiggo som han ska ha på julafton med luva och allt =)


Ingenting alls

I dag har vi verkligen inte gjort någonting vettigt... Känns som slöseri när man har en hel lördag och så är man bara hemma och gör absolut ingenting! Hela familjen var rejält uttråkade på eftermiddagen. Måste hitta på nåt kul i morgon, tips mottages gärna! På tisdag ska i alla fall jag och min mamma åka på det årliga Ullaredsbesöket! Peter ska vara hemma med Wiggo, känns inte bra att släpa med lillen till all trängsel och stress. Shoppa shoppa shoppa!! =)


Natusan

Jag har anmält mig att bli en så kallad Buzzador! Det innebär att jag får delta i olika kampanjer och testa och utvärdera olika produkter. Kommande kampanj kommer från Natusan och deras nya serie Bedtime. Natusan® bedtime bath, 250 ml Mild, flytande barntvål med den lugnande doften NaturalCalm® för skonsam rengöring av bebisens kropp och hår. Tvålen passar bra till godnattstunden eftersom den förstärker känslan av ro. Produkten är märkt med symbolen No More Tears®. Det innebär att tvålen är lika mild mot ögonen som vanligt vatten. Natusan® bedtime baby oil, 200 ml Oljan skyddar och återfuktar bebisens mjuka hud och innehåller den lugnande doften NaturalCalm®. Smörj in din bebis för att återfukta huden direkt efter badet eller när huden känns torr. Oljan är också perfekt för bebismassage innan sängdags. Får också ett antal rabattkuponger att dela ut till mina kära vänner!

Glömde ju berätta det roligaste...

När vi var på bilfirman frågade jag vad vi kunde få i inbyte för vår Aero och Wiggo blev uppenbarligen inte nöjd med priset för precis när jag fått ett budet la han en jättespya rätt på bilhallens golv =) Tur att det var goa gubbar som jobbade där och snabbt drog parallellen till det dåliga inbytespriset och skrattade ;0)


Måndag

Måndag kväll igen... Vad har vi gjort i dag? I förmiddags var vi ( jag och Wiggo) på vårdcentralen och tog mina stygn i fossingen och på eftermiddagen var vi och kollade på en annan bil. En BMW 530d men vi får se hur det blir. Wiggo har varit väldigt trött efter helgens tuffa schema. I lördags var vi på 50 års kalas och i går kom det kompisar på fika. Wiggo sov 13 timmar i ett sträck i natt!! Hann inte till gymmet i dag men i morgon kör jag på som vanligt =)


Lördag kväll

Nu är klockan snart 00.00 och lilla familjen har varit på min mosters 50 års kalas. Vi har ätit och druckit jättegott och Wiggo uppförde sig väl och somnade gott trots en ständigt stigande ljudnivå =) I morgon söndag kommer härliga vänner på besök, bl a Wiggos gudmor! Nu ska vi krypa i säng, God natt!


Dags för julförberedelser!

Visst det är bara den 13 oktober men att förbereda julen i god tid är det som tar mig igenom en regnig höst. Nu har de nya julgardinerna med tillbehör kommit, inbjudan till glöggmyset är skriven och nu är det snart dags att beställa julskinkan! Vi beställer nämligen från ett närliggande slakteri så man vet vad man får och att grisarna mått bra. Sedan ska man börja kika efter julklappar, jag är alltid ute i god tid =) Eftersom första advent infaller redan sista helgen i november får man faktiskt börja lite tidigare i år! Vad ska man hitta på för julkort i år tro? Funderar på att beställa något med Wiggo i tomtemundering, i alla fall med tomteluva på.

Veckan innan jul ska vi gå på bröllop också men som tur är har jag redan en passande klänning i garderoben som jag använt en gång innan på ett vinterbröllop. Får bara hoppas att mina små tår mår bra till dess så jag kan få på min ett par snygga pumps!

Helg i högläge

I torsdags var jag på vårdcentralen för att se vad som kunde göras åt mina återkommande nageltrång. Läkaren jag haft tidigare, som var så bra på just nageltrång, var tjänstledig men jag hade extra flax när läkaren som lärde upp honom tog sig an mig =) De har tidigare varit och opererat i mina små tår men nu krävdes det större ingrepp för att jag skulle bli av med det en gång för alla (förhoppningsvis). Läkaren frågade om jag ville att vi skulle operera första tån redan i torsdags och jag tänkte "äh vad sjutton, kör på nu när jag ändå är här!". Som tur var hade jag varit förutseende nog och satt Wiggo i sin vagn och jag hade som tur var en påse med majskrokar och rån som han fick knapra på under min lilla operation. Det gick över förväntan och han charmade både sjuksköterskan och läkaren =) När "operationen" var klar och jag var igensydd och omplåstrad sa läkaren att jag borde ringa hem Wiggos pappa eftersom jag absolut inte ska springa runt efter lilleman. Oooops, så långt hade jag inte tänkt innan jag tackade jag till ingreppet. Ringde som en galning till min sambo som givetvis inte svarade. Som tur var fick jag tag på min svärmor som kom och passade Wiggo resten av dagen. I går kom min mamma och servade oss och jag kunde ligga på soffan medan hon passade Wiggo, handlade, lagade mat och fyllde frysen och städade =) Tur att jag snart ska operera andra tån också ;o)

Hade en enorm värk i natt och sov dåligt så min sambo var så snäll och tog Wiggo på en morgonpromenad så jag kunde få en riktigt lyxig sovmorgon! Det visade sig att han promenerat upp till sin mamma och käkat frukost, man får inte vara dum =)

Om bara en liten stund blir det mer lyx då jag ska åka på barnfritt "hudvårdsparty" och i kväll ska vi på kalas och slipper således laga middag i dag också!

Trevlig helg!

Sänglampor del 2

Det är extra bra att blogga ibland. I morse ringde min mamma och sa att hon läst på min blogg (vet hon hur man gör?!) att vi ville ha likadana sänglampor som de har. Nu stod hon i affären och sa att hon köpt två lampor till oss =)

Fridolf har flyttat hemifrån

Jo, vår lille pälsklädde älskling har flyttat hemifrån! Vi fick hem vår lille kattunge i somras och redan efter ett par veckor började han springa över till vår granne och leka med hans katt. Grannens dörr var ju alltid öppen i somras och inne hos grannen fanns ju också mat... Sedan hjälpte det inte att grannen hade en kattlucka in i huset så man kunde komma och gå som man ville. Att vi sedan har en liten bebis hemma som gärna vill leka med Fridolf avgjorde tydligen saken för nu bor Fridolf hos vår granne... Ja ja, han bor ju bara 15 meter från oss och grannen tycker bara det är roligt så det blev ju ett lyckligt slut trots allt. 


RSS 2.0