Onsdag

I dag var vi i stan igen och denna gången träffade Wiggo öron-näsa-halsläkaren. Det gick bra och allt såg fint ut, väldigt skönt! Wiggo fick även sin vårutstyrsel, jacka och ordentliga skor =)


Vårshopping!

Var och vårshoppade lite till Wiggo! När jag såg bodyn med motivet från "landet" var jag bara tvungen att köpa den! Wiggo älskar djur och alla former av traktorer =) Sedan en härlig solgul body med ett lejon på samt en fin blå body med en elefant. Sedan blev det tre goa mjukisbyxor! Svängde även in på bageriet fettisdagen till ära och inhandlade ett par smarriga semlor =)


Äta själv!

I dag fick Wiggo prova på att äta helt själv med sked för första gången! Oj vad bra det gick! Prickade rätt med skeden direkt =) Sedan fick jag ju gnida med disktrasan ganska ordentligt på bordet förstås, det skulle ju kletas en del också och sedan Wiggo fick bada för att få bort all couscous ;0)


Alla hjärtans dag!

I kväll lagade vi lite extra god mat och "bytte" presenter! Min sambo är egentligen emot kommersiella jippon men sa faktiskt i dag att det är bra med inplanerade mysdagar när man är småbarnsförälder så det faktiskt blir av =) Så det blev färsk pasta med kräftsås och vitlöksbröd samt Tiramisu och kaffe till efterrätt. Tro nu inte att jag gjorde bröd eller efterrätt själv såhär en vanlig sketen tisdag, trots att det är alla hjärtans dag ;o) Sambon fick en ny snygg skjorta av mig och Wiggo, Wiggo fick en stor grön "John Deere"-traktor och en stor bok med ljud och bilder på bongårdens djur. Kul när han bläddrar samma sida fram och tillbaka i ett par minuter, det låter som värsta DJ:n som mixar råmande kor och gnäggande hästar ;o) Själv fick jag en fin blombukett samt ett presentkort på Nelly.se =)

Lite inredning

I dag var jag och Wiggo i Gripsholmsbutiken i Stora Höga! Älskar den butiken =) Det blev lite nya kuddar, kuddfodral och ljus. Ljuslyktan från Sia som jag letade efter var slut men jag ska prova att göra en liknande själv. Lovar att lägga upp resultatet =) Det är en större lykta gjord av drivved, jag kommer använda pinnar ;0) Resultatet kanske blir lika illa som ett pepparkakshus jag gjorde för ett par årsedan som såg ut som en rivningskåk *s*


Shopping!

I dag bar det av till shoppingcentret Överby för lite omväxling. Peter hittade bland annat dessa snygga skor (ursäkta den amatörmässiga felvridningen), tröjor och byxor. Själv väntar jag tills det kommer in mer vårkläder... Sedan köpte vi med oss lite McDonald's och åkte till svärmors särbo som bor ett par kilometer därifrån. Wiggo fick smaka på sina första pommes frites, gissa om han gillade det? Sedan fick han även en bit kanelbulle av sin farmor, hela kostcirkeln! Salt, socker och fett =) Men sedan åt han också en rejäl portion grönsakslasagne så det vägde väl upp det hela =) Väl hemma var Wiggo och hans pappa väääldigt trötta. De låg en bra stund i soffan och kollade på "Emil" =) Jobbigt för killar att shoppa ;0)


Huuuuuuh!!!

- 18 grader! Brrr! Man kan också säga att det är riktigt kallt om sambon självmant föreslår att vi ska åka och shoppa istället för att dra på snökedjorna på fyrhjulingen ;0)


Smått & gott

I morse var vi på bibliotekets sångstund. Det var jättebra och Wiggo var i himmelriket då där fanns obegränsat med böcker i lagom höjd samt någon som sjöng och spelade gitarr =) Efter en liten tupplur samt lunch hemma begav vi oss i väg och handlade lite småsaker samt nya blommor och växter att ställa i de nya fönstren. Slog bland annat till på den klassiska tantblomman begonia bara för de var så läckra färger =)


Fönster

Nu är alla våra nya fönster och altandörrar på plats! Vi är supernöjda! Vi anlitade Mockfjärd som tillverkade våra fönster och dörrar och Ekenledens Byggnads AB som kom och satte in allt på tre dagar! Snabbt, snyggt och proffsigt =) Låter som värsta reklamkampanjen men vi är verkligen jättenöjda med dessa firmor och kan verkligen rekommendera dem! Det värsta var allt byggdamm, det har en förmåga att leta sig in överallt! Efter tre dagars städande är det i alla fall hyffsat rent enligt ett städfreak som mig =) Men åh vad fint det är!! Nu ska bara fönstren putsas...


RSS 2.0