Gott Nytt År!

Ligger på kylning inför kvällen! Ska hem till goda vänner för en mysig kväll!

Gott Nytt År alla!


Shopping

I går var jag och min mamma och shoppade på Frölunda Torg! Det var jättemysigt och jag fick med mig hela tre nya outfits hem 😃 Blev nästan inget från rean men väl från vårkollektionerna! Är så nöjd! Ett par bruna/mullvadsfärgade chinos och en vit oversizeblus från Boomerang, en vinröd klänning från Saint Tropez och svarta vaxade byxor, linne samt fint mönstrad blus med omlott i ryggen från Esprit. Det är nästan så man längtar till jobbet 😉


Mellandag

I dag är det torsdag, den första mellandagen denna ledighet. Jag har tillbringat en stund i garaget med att olja in alla våra stolar till matbordet m.m. Sedan var det bara att gå in och fortsätta med hallbyrån, skänken och matbordet... Det är underbart att göra sig av med dåliga samveten som blivit liggande!

Wiggo är hos sin farmor i dag och Peter är ute och sågar och röjer på ägorna.


Juldag

Vi hade en väldigt mysig julaftonskväll med den närmsta familjen i går. Mycket god mat och julklappar.


Heeelt slut...

Nu sitter jag lugnt och skönt i fåtöljen med ett glas vitt. Tycker att jag är värd det efter nästan två veckors halsont/bihåleinflammation (som fortfarande sitter i lite) och på eftermiddagen hade jag tvåårskalas för Wiggo! Peter skulle såklart varit med men eftersom han blev sjuk i går fick han hålla sig borta för att inte smitta ner våra vänner. Men med underbara vänner och en väldigt glad och uppspelt Wiggo så gick det fin fint! Men jag behöver väl knappast säga att jag nu är sjukt trött? =) I kväll finns det nog risk att jag somnar innan "På Spåret" ens börjat. I morgon blir det att ta nya tag med kalas för Wiggo igen och denna gång för familj och släkt. Ha en riktigt skön fredagskväll allihop!


Inte igen!!

I kväll fick Wiggo feber igen! Tredje gången på en månad och även ögoninflammationen är påväg tillbaka... Stackars lille tuss! Även om han mår bättre i morgon håller jag honom hemma resten av veckan så han får en chans att bli helt frisk till på fredag. På fredag är det dags för tvåårskalas och så även på lördag, det är mycket nu inför jul!


Syskon?

Jag kan inte hjälpa det men jag kan inte låta bli att skrämmas lite av tanken att skaffa ett syskon till Wiggo. Wiggos första tid var inte full av rosa lull lull direkt, snarare totalt kaos kan man säga såhär i efterhand...

Vi hade precis genomfört en enorm renovering av huset, Wiggo kom tre veckor tidigt och amningen funkade inte på över två månader, behöver jag säga mer? Han åt dessutom dåligt så för att vara säkra på att han fick i sig mat vägde vi honom i en gratängform på köksvågen! Hallå eller?! Sedan hade jag "baby blues" från helvetet som satt i flera månader... Är det såhär för alla fast ingen säger nåt?

En annan ofrånkomlig tanke är hur man ska räcka till? Hur kommer Wiggo må? Hur ska vi orka? Alla andra fixar det ju så det kan ju inte vara omöjligt och jag kan knappast vara den första med dessa tankar?

Hur tänkte ni inför syskon?


Granpynt

I kväll blev det oväntat lite pynt av granen, blev supermysigt! Får se hur länge den står då Wiggo springer och drar i alla kulor hela tiden... Han kanske gör som jag gjorde en gång när jag var typ 5 år, jag vaknade tidigt en morgon och gick ner till granen och skulle byta plats på en kula. I handen fick jag inte bara kulan utan hela granen åkte med! Min föräldrar som sov på ovanvåningen trodde det var inbrott och kom rusande ner för trappan. Min mamma har några fruktansvärt roliga kort på min pappa som försöker ställa tillbaka granen med kallingarna på sne' och en morgonfriss som heter duga =)


Inte nu igen...

Wiggo slutade med sin penicillinkur förra torsdagen och vad ser jag i dag? Gult var i ena ögat på honom, kul! Senast i morgon kommer väl Wiggo vakna med rödsprängda och variga ögon... Stackarn... Tur att det inte gör ont i alla fall men det blir ju jobbigt för både honom och oss *suck* Kände att jag var tvungen att gnälla av mig lite.


RSS 2.0